ZGODNA AMAL JE UDARILA ŠAKOM OD STOL: George Clooney je ostao bez omiljene igračke, donirao ga je u dobrotvorne svrhe…

0
55

George Clooneyju nije lako u braku – kako je oženio jednu od najpoznatijih odvjetnica na svijetu, često u kućnim parnicama zna izvući deblji kraj

Amal Clooney (40) zabranila je svom suprugu Georgeu (57) da vozi svog limenog ljubimca na dva kotača i  zatražila je od njega da ga se riješi po hitnom postupku. Poznati glumac nije imao izbora, pa ga je odlučio donirati u dobrotvorne svrhe. Njegov Harley-Davidson će biti izložen na aukciji za neprofitabilnu organizaciju Homes For Troops Charity koja pomaže američkim veteranima.

Odvjetnica za ljudska prava jako se uplašila nakon što je George imao prometnu nesreću u srpnju u Italiji. U sudaru s Mercedes-Benzom, završio je u bolnici s lakšim ozljedama, ali njegova bolja polovica odmah je krenula u misiju da ga odvrati od vožnje na dva kotača.

Motor je za sada najskuplja stvar na aukciji, na izložbi se mogu kupiti i tenisice koje je potpisala Ellen DeGeneres, a obožavatelji mogu doći i do VIP ulaznica za premijeru osme sezone serije ‘Igra prijestolja’.

Glumčev motor nalazi se i na aukciji eBaya, a početna cijena mu je 25 tisuća dolara.

(Izvor:slobodna-bosna.ba)