“Tražio sam povišicu od šefice, a umjesto mi je prišla i privukla me sebi”

0
173

Mladić je zatražio savjet na na portalu “The Sun”, od njihove kolumnistkinje Drage Didri.

Naime, on ima djevojku, ali je spavao sa svojom šeficom.

Pročitajte o čemu se radi:

Draga Didri,

Ostao sam nakon posla kako bih šeficu pitao za povišicu, ali nekako se to završilo sa odnosom u njenoj kancelariji.

Radim u multinacionalnoj kompaniji i ta žena mi je šefica tri godine. Ja imam 22 godine, ona 31.

Učio sam svoj posao i znam da ga radim dobro. U zadnje vrijeme sam preuzeo veće odgovornosti, pa mi je otac rekao kako je došlo vrijeme da tražim veću platu.

Jedno popodne prošlog mjeseca sačekao sam da svi odu prije nego sam prišao šefici, a ona je predložila da o tome razgovaramo u kancelariji.

Objasnio sam joj da smatram da zaslužujem povišicu, a ona je rekla kako ne želi da napustim kompaniju i složila se da me unaprijedi i da dobijem veću platu.

Zatim je došetala do stolice na kojoj sam sjedio i stavila ruke na moja ramena. Sagnula se i poljubila me u glavu.

Okrenuo sam se i odjednom smo bili jedno preko drugoga, ljubili smo se i dirali. Vodili smo ljubav na podu njene kancelarije, i bilo je nevjerovatno dobro. Kasnije se nasmijala i rekla:

“Najpametnije je da ovo zadržimo za sebe.”

Ja imam djevojku. Ona ima 20 godina i zajedno smo 18 mjeseci, ali odnos nam nije ni približno dobar kao što je bio ovaj sa šeficom.
Inače, moja šefica je u braku i ima sina, ali nekako ne mogu da je izbacim iz glave. Sada sa mnom razgovara samo kada je riječ o poslu i ne znam šta misli o meni.

Dio mene osjeća sram zbog toga što se dogodilo, a dio to želi da ponovi.

Naša kompanija uvijek napravi veliku zabavu za Božić i to je uvijek u nekom lijepom hotelu. Razmišljam da tamo rezervišem sobu i pokušam da nagovorim šeficu da u njoj provede noć sa mnom.

Didri odgovara:

Vaša šefica zna da bi dalje intimno druženje ugrozilo i njenu i vašu poziciju u toj kompaniji. To bi, takođe, moglo da uništi njen brak. Ona je u pravu kad vraća stvari između vas na poslovnu distancu.

Umjesto da rezervišete sobu, platite sebi taksi, idite kući i dalje se držite od pića.

Prihvatite da je to što se dogodilo bilo jednokratno, pogrešno i krenite dalje. Odnos sa djevojkom možda nije savršen, ali to nije razlog za preljubu.