STANIJA SE NE VRAĆA U RIJALITI ! Starleta u bolnici, porodica NE ŽELI otkriti detalje o njenom zdravstvenom stanju!

0
95

Nakon napuštanja rijalitija Stanija Dobrojević je, već sledeće jutro, otputovala u Njujork, na hitnu operaciju.

Mišljenja su podjeljenja, neki vjeruju da je u pitanju problem sa štitnom žlijezdom, dok drugi tvrde da je njen zdravstveni problem ginekološke prirode. Bilo kako bilo, sigurno je da je poznata starleta u dobrim rukama u inozemstvu.

Njena porodica ne želi da otkriva ništa o trenutnom zdravstvenom stanju. Evo i žašto:

“Stanija je stigla da se vidi samo sa najužom porodicom i sa nas nekoliko prijatelja, a imala je taman toliko vremena da prepakuje kofer iz ‘Zadruge’ i da samo najophodnije spakuje za put u Ameriku. Sve što mogu da vam kažem jeste da se ona dobro drži, da je pozitivna i da se nada da će lako rešiti zdravstveni problem. Što se tiče rijalitija, priznala nam je da joj je bilo jako teško otkada je Vladimir napustio rijaliti”, rekao je jedan od prijatelja.

“Pošto će se Stanija nakon operacija vratiti u rijaliti, ona ne sme da komunicira sa previše ljudi, s medijima i na društvenim mrežama. Možda kada sve prođe ipak kaže šta je bio problem”, ističe izvor.

Za stolom u “Zadruzi 2” produkcija se obratila cimerima pismom:

Stanija će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti“, međutim ona je Mariji Kulić “pevala” potpuno drugu pesmu.

“Ovo je zbog zdravlja, mislim da se neću vraćati”, šapnula joj je Stanija.

Bilo kako bilo, svi željno išekuju njen povratak.

(Novi.ba)