SKANDAL, SRPSKA PJEVAČICA UHAPŠENA U EGIPTU, TRESLA SE I PLAKALA: “Nisam kriva, prevarena sam”

0
54

Mlada srpska pjevačica Teodora Džehverović doživjela je veliku neprijatnost tokom boravka u Egiptu, gdje je snimala spot.

Naime, Teodora je zajedno sa svojom ekipom bila privedena od strane egipatske policije.

Pjevačica je željela da snimi određene kadrove za spot na nekoj udaljenijoj plaži od hotela, za šta je potrebna posebna dozvola.

Zakoni u Egiptu su prilično strogi, a nakon pojavljivanja nekih eksplicitnih snimaka na Internetu, koji su snimljeni na egipatskim piramidama, i terorističkog napada u Kairu, njihova policija je pooštrila kontrolu i zabranila sva snimanja na javnim mejstima bez posebne dozvole – kaže Teodora i otkriva kako ju je lokalna agencija prevarila.

Nas je kontaktirala lokalna agencija i rekla da ona može da nam obezbijedi odmah dozvolu, na koju se inače čeka po mjesec dana. Iako smo mi bili skeptični i po nekoliko puta pitali da li je to sigurno jer nosimo profesionalne kamere i treba da snimamo nekoliko sati, oni su nas uvjeravali da je to sve sređeno. Naravno za to su uzeli i novac, međutim kada je došlo do problema, dečko sa kojim smo se dogovorali pobjegao je sa lica mjesta – otkriva pjevačica.

Teodorino snimanje prekinula je egipatska policija i naložila da krenu odmah u policijsku stanicu.Oni su se samo odjednom pojavili i počeli da viču ‘Šta radite’, ‘Odakle vi tu’ i tako dalje, a iako smo pokušali da se sporazumijemo, nismo uspjeli. Naredili su nam da krenemo za njima odmah u stanicu – otkriva pjevačica i objašnjava koliko joj je sve to bio veliki stres za nju

Plakala sam i tresla se u stanici. Čak sam se sukobila i načelnikom pokušavajući da mu objasnim da su nas prevarili i da nismo ništa loše radili. Jednostavno nikad nisam imala bliskih susreta sa policijom i ovo je za mene bilo prestrašno iskustvo. Povrh svega natjerali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova – navodi Teodora.

(Izvor:balasevizam.novi.ba)