ShowbizVideo NET

“ON SE KU*VAO, A JA SAM KRIVA!” Kija se gušila u suzama zbog Slobe, niko nije mogao da je smiri!(VIDEO)

Kija Kockar načisto je poludela nakon suđenja u "Zadruzi"

Kiji je izuzetno zasmetalo ponašanje pojedinih zadrugara, pa je u suzama napustila Belu kuću i zaputila se u sobu za izolaciju, a sa njom su krenuli Ana Korać i Miki.

Sve je počelo nakon što je Sloba Radanović zamerio Kiji što su ostali ukućani zaključili kako je on u braku bio papučar i sada leči svoje frustracije na Đoganijevoj. Zbog cele situacije, Kija se rasplakala.

– On se pi*a po svemu, priča “Da je bilo dobro, trajalo bi”. Muka mi je više od toga. Pere se tako što se se*e po meni. Svi non-stop znaju sve bolje od mene. Ne kažem da je sve bilo savršeno ali on se pere sad tako što se*e po meni.

Ova budala, Džehva stalno potencira kako sam ja kriva za sve. Treba da ustane i da bude čovek. Njemu odgovara da mene drugi napadaju. Što nije ustao i rekao “Nije ona žena kriva, ja sam uprskao što sam je varao”. Svi gledaju tako da je žena kriva za sve. Ja sad treba da budem mutava kako me ne bi napadali svi. Vidim kako me je voleo. On se ku*vao, a ja sam kriva za to. Pi*a po meni non-stop i po svemu što smo imali. Ne mora da me brani, ali ne mora da pi*a, ne mora ništa da kaže. Zato znam da nije shvatio šta je uradio, i koliko me je povredio. Bog će mu suditi za sve što mi je uradio, kako ga nije sramota – kroz suze je pričala Kockareva.

Ana i Miki su pokušavali da je smire.

– Samo se isključi, pričaj o putovanjima, o tome gde si bila, koja si mesta posetila. Ne možeš ovde da rešavaš bračne probleme, šta je sa tobom? Ne napada te on, nego Mića, Saška i Džehva – rekli su oni.

(Izvor:alo.rs)

Pokaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Close