Home / Sport / Reprezentativac BiH poslao poruku “bauštelcima iz BHF”

Reprezentativac BiH poslao poruku “bauštelcima iz BHF”

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka Vranješ je otišao pravo u svlačionicu Ernst-Happel stadiona, dok su ostali igrači otišli pozdraviti oko 20.000 navijača

Ognjen Vranješ je jedini bh. reprezentativac koji nakon završetka utakmice u Beču protiv Austrije i osvajanje prvog mjesta u Ligi nacija nije otišao ispred tribine s navijačima proslaviti pobjedu, već je otišao direktno u svlačionicu.

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka Vranješ je otišao pravo u svlačionicu Ernst-Happel stadiona, dok su ostali igrači otišli pozdraviti oko 20.000 navijača bh. reprezentacije.

Pet dana nakon tog događaja oglasio se i sam Vranješ.

Fudbaler Anderlechta je prozvao “bauštelce” iz BHF-a te kategorično poručio da je ponosan na svoje saigrače i uspjeh bh. reprezentacije.

“Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom, a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E, pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslJednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali”, poručio je Vranješ putem Instagrama.

(Izvor:fokus.ba)

Check Also

OD SVINJCA DO VRHA SVIJETA! Trenirao je u šupi udarajući džak napravljen od šatorskog krila! Bio je član ANTITERORISTIČKE JEDINICE, a idol mu je bio Žan Klod Van Dam! (FOTO)

Mirko Filipović 44-godišnji hrvatski borac, poznatiji kao Kro Kop, u noći između subote i nedelje …

Odgovori