Prozvao Mitrovića jer ga je oborio na kladionici, ovaj odgovor nije očekivao (FOTO)

0
58
LONDON, ENGLAND - AUGUST 26: Aleksandar Mitrovic of Fulham celebrates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Fulham FC and Burnley FC at Craven Cottage on August 26, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Henry Browne/Getty Images)

Ako ste ikad igrali kladionicu, logično je da ste nekada i promašili tiket. U tom trenutku ste sigurno poželjeli obratiti se fudbaleru koji je “kriv” za vaš neuspjeh, ili ga barem kritikovati na društvenim mrežama.

Tako nešto pokušao je Jamie Blyth, koji je čekao pobjedu Fulhama nad Oldhamom u engleskom FA kupu za sumu od 855 funti, odnosno skoro 1.900 KM.

Fulham je, iznenađujuće, izgubio, a James je smatrao da je jedan od najvećih krivaca za to srbijanski reprezentativac i napadač Fulhama, Aleksandar Mitrović.

Odlučio je svoj bijes iskaliti na Instagramu, napisavši sarkastično “Hvala Mitroviću, samo 855 funti sam izgubio zbog tvog penala”.

Ono što nije očekivao je da će mu Mitrović glavom i bradom odgovoriti, i to sarkastično “Nema problema druže” uz nekoliko smajlija.

Njegov komentar skupio je stotine lajkova, a kladioničar je mislio da ga Mitrović nije razumio, pa mu je pokušao pojasniti da je ustvari izgubio pare, i da je zahvala ironična, na što je Srbijanac odgovorio jednostavno “Da, znam” i poslao mu palac gore.

(Izvor:fokus.ba)