Home / Nogomet / Prosinečki: Gojak je sve bolji, mnogo je napredovao

Prosinečki: Gojak je sve bolji, mnogo je napredovao

– Znači da se dobro biralo igrače, da je napravljena dobra atmosfera. Pobjednički duh je tu, tako da to izgleda jako dobro, rekao je Prosinečki.

Bivši nogometaš Dinama oduševljen je izdanjem hrvatskog prvaka u Bruxellesukojim su modri odškrinuli vrata proljeća u Evropi. Strijelci su bili Izet Hajrović i Amer Gojak, dvojica igrača koje Prosinečki ima u vidu za bosanskohercegovačku reprezentaciju, ali ih ipak ne zove. Hajrovića, doduše, vidi u budućnosti opet među Zmajevima, a Gojak je sada potrebniji selekciji do 21 godine.

– Nije ga dugo bilo u reprezentaciji, jako dugo nije igrao pa je došao u Dinamo, počeo igrati dobro i zabijati. Radi se o kvalitetnom igraču i ne znači da neće biti u reprezentaciji, kaže Prosinečki i dodaje:

– Radi se o dvojici dobrih igrača, pogotovo Gojaku koji je zadnjih godinu dana napredovao i igra sve bolje. Hajrović je ipak igrač koji je već svugdje igrao.

(Izvor:fokus.ba)

Check Also

OD SVINJCA DO VRHA SVIJETA! Trenirao je u šupi udarajući džak napravljen od šatorskog krila! Bio je član ANTITERORISTIČKE JEDINICE, a idol mu je bio Žan Klod Van Dam! (FOTO)

Mirko Filipović 44-godišnji hrvatski borac, poznatiji kao Kro Kop, u noći između subote i nedelje …

Odgovori