PROCURIO VIDEO ŠOKANTNOG VJENČANJA: Mladoženju uhapsila policija, mladenka već bila udana…

0
131

Susanne sada terete za bigamiju, a gradske vlasti mogle bi ju optužiti da ih je pokušala prevariti jer im je zatajila brak…

Policija je prošli petak prekinula vjenčanje u Austriji. Uhitili su mladoženju. Susanne B. (29) trebala se u Salzburgu udati za mladića (32) iz Gambije. No on je u Austriji bio ilegalno pa je završio u pritvoru.

Osim toga ubrzo se saznalo i da je mladenka već udana. Djevojka se 7. siječnja 2016. udala u Nigeriji. Par ima dva sina stare 2 i 4 godine. Već u studenom 2016. godine muž iz Nigerije je ostavio Susanne jer ju je uhvatio s ljubavnikom iz Gambije.

Muž je onda optužio ljubavnika da je zlostavljao sinove. Susanne je uzvratila protutužbom i muža je optužila za klevetu. Par se trebao rastati 2018. godine no Susanne nije prošla obavezno savjetovanje.

Susanne sada terete za bigamiju, a gradske vlasti mogle bi ju optužiti da ih je pokušala prevariti jer im je zatajila brak.

Susanne je pak za OE24 rekla kako nije znala da je u braku.

Mislila sam da prema austrijskim zakonima brak iz Nigerije ne vrijedi. To je više bila ceremonija za suprugove roditelje. To nije bilo pravo vjenčanje. Nikakve službene dokumente s vjenčanja nisam nikada dobila. Zar zaista mislite da bih se udavala da sam znala da sam već u braku? – rekla je Susanne.