Life&Style

PROCUREO SPISAK KLIJENATA ELITNIH PROSTITUTKI: Na njemu su dvojica političara, jedan poznati lekar i jedan sudija!

Usluge devojaka koristili su dva čelnika HDZ-a, oba ministri, jedan gradski čelnik, jedan poznati lekar, čak i jedan sudija...

Nebojša Perunović Panča, bivši profesionalni maser, posredovao je u zabavama hrvatske političke elite podvodeći im skupo plaćene devojke.

Perunović se našao u srcu eksplozivnog seks-skandala koji je 2011. godine potresao političku scenu, ali je munjevitom brzinom lokalizovan i gurnut pod tepih, gde je i ostao sve do Nacionalovog otkrića, prema kojem je Milijan Brkić praćenim osobama dojavljivao da se nalaze pod policijskim nadzorom.

Potpredsednik Sabora našao se pred serijom teških optužbi: sumnjiči ga se da je, kao zamenik upravnika policije, upozoravao osobe koje se bave prostitucijom da ih policija prati i prisluškuje im telefon.

Njegov kum Blaž Curić dojavio je Franji Vargi da je “pod merama” i da mu preti hapšenje pa da uništi dokaze, a Curić je “bio Brkićeva sena, čovek od poverenja, nije se odvajao od njega i radio mu je sve što bi mu Brkić naredio”, kaže zajednički poznanik, piše “Express”.

(Izvor:espreso.rs)

Pokaži više

Povezani članci

Odgovori

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Close