Home / Life&Style / PROCUREO SPISAK KLIJENATA ELITNIH PROSTITUTKI: Na njemu su dvojica političara, jedan poznati lekar i jedan sudija!

PROCUREO SPISAK KLIJENATA ELITNIH PROSTITUTKI: Na njemu su dvojica političara, jedan poznati lekar i jedan sudija!

Nebojša Perunović Panča, bivši profesionalni maser, posredovao je u zabavama hrvatske političke elite podvodeći im skupo plaćene devojke.

Perunović se našao u srcu eksplozivnog seks-skandala koji je 2011. godine potresao političku scenu, ali je munjevitom brzinom lokalizovan i gurnut pod tepih, gde je i ostao sve do Nacionalovog otkrića, prema kojem je Milijan Brkić praćenim osobama dojavljivao da se nalaze pod policijskim nadzorom.

Potpredsednik Sabora našao se pred serijom teških optužbi: sumnjiči ga se da je, kao zamenik upravnika policije, upozoravao osobe koje se bave prostitucijom da ih policija prati i prisluškuje im telefon.

Njegov kum Blaž Curić dojavio je Franji Vargi da je “pod merama” i da mu preti hapšenje pa da uništi dokaze, a Curić je “bio Brkićeva sena, čovek od poverenja, nije se odvajao od njega i radio mu je sve što bi mu Brkić naredio”, kaže zajednički poznanik, piše “Express”.

(Izvor:espreso.rs)

Check Also

“I JA SAM ŽRTVA, ŽIVOT MI JE UNIŠTEN”: Siledžija iz Zadra ogorčen na medije, kaže da mu je život upropašten

Dodao je kako su za vrijeme trajanja čitavog postupka ugrožena njegova ljudska prava te se …

Odgovori