PROBUDILA GA ORALNIM SE*SOM: Kada sam podigao ćebe, umjesto vjerenice bila je njena kćer (ISPOVIJEST)

0
33

Sad se našao u velikom problemu, pa riješio da potraži pomoć stručnjaka…

Četrdesetosmogodišnji muškarac tvrdi da djeluje mladoliko i da mu mnogi daju tridesetak godina. Njegova vjerenica ima 39, a on gužva postelju sa njenom kćerkom. Sad se našao u velikom problemu, pa riješio da potraži pomoć stručnjaka.
-To se sad događa svakodnevno. Rekao sam joj da moramo da prestanemo, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da šuti o tome. Ne znam šta da radim- započeo je svoju priču muškarac ovim riječima.

-Nedavno sam slavio rođendan, a vjerenica mi je organizovala proslavu u svom domu. Njen sin I kćerka su takođe su bili tamo. Sin ima 22, dok kćerka ima 18 godina, oboje žive s njom. Nakon partija, umjesto da odem u krevet, odlučio sam da popijem još jedno piće i legao na kauč. Zaspao sam, no u sitne sate probudio me oralni se*s. Mislio sam da me zadovoljava vjerenica, no šokirao sam se kad sam podigao ćebe i vidio da se radi o njenoj kćeri- ispričao je muškarac.

Kaže kako ga je djevojka poljubila i kako bi ga spriječila da išta kaže, a zatim se popela na njega.

-Dozvolio sam joj da vodi ljubav sa mnom. Bio je fantastično spavati s tako lijepom mladom djevojkom. Osjećaj opasnosti i ego su me preuzeli i osjećao sam se odlično. Otišao sam pod tuš i u krevet, pretvarajući se da spavam, radije nego da se mazim sa vjerenicom. Jedva sam je ujutro pogledao u oči. Njena se kćerka smješkala za doručkom i slala mi poljupce. Stvar je otišla još dalje, kćer me kasnije opet zavela te smo ponovno imali seksualni odnos. To se sad događa često. Rekao sam joj da moramo prestati, ali ona tvrdi da se zaljubila i da neće moći da šuti o tome. Ne znam šta da radim- ispričao je iskreno muškarac.

-Ne prebacuj krivicu na tinejdžerku- glasio je odgovor savjetnice.

-Nemoj krivicu da prebacuješ na tinejdžerku samo kako bi nastavio ovu aferu. Ti si u godinama kada bi trebao znati bolje. Reci joj da vaša afera završava odmah. Znam da ti laska pažnja ove djevojke, ali bojim se da ona sugeriše da se radi o emotivno zavisnoj osobi koja pokazuje odnos sa majkom. Reci joj da će otkrivanje afere više povrijediti nju nego njenu majku- odgovorila je poznata savjetnica.

Izvor: expresstabloid.ba