PORUKA OVE MLADE BOSANKE ODJEKNULA JE REGIONOM: Živim na selu, čuvam i muzem krave, koze i ovce i STIDE ME SE jer nemam kilo pudera, ni silikone, ni napumpana usta… (FOTO)

0
66

Da su neke drugačije vrednosti danas na ceni kada su muško-ženski odnosi u pitanju, pokazao je post jedne Romane iz Bosne koja ima ozbiljan problem da nađe jaču polovinu.

Svoje muke podelila je na Fejsbuku i za dan postala viralni hit!

“Zovem se Romana. Živim na selu i bavim se pravljenjem kozjeg ..ovčjeg i kravljega sira.. Ali mnogi se stide mene, jer čuvam i muzem krave, koze i ovce. Jer nemam kilo pudera i šminke na sebi. Nemam silikone. Mrtvačku kosu i napumpana usta. Ponašaju se kao da mi fali daska u glavi i da nisam sva svoja, jer po njima traćim svoju mladost na selu. Ne znaju da je selo moje – moj život. Ali ako se vi ne sramite mene, a sviđa vam se ovo što radim, podržite me lepim komentarom i podelite moj post”, napisala je ona.

Romanin post na stranici “Ljepote Zavičajne I Na Selu” u rekordnom roku dobio je skoro mnogo lajkova i više od 3.000 komentara.

“Radi ono što voliš i uživaj. Lepa si. Svi mi imamo svoj životni put, a taj je tvoj i možeš se samo ponositi njime”, “Ženo ti si lepota. A ruke vredne. Mozak pametno razmišlja. Ma samo napred. Srećan rad”, samo su neki od pozitivnih komentara ispod Romaninog posta.