POGLEDAJTE KAKO BOŠKOVI VANDALI RUŠE BEOGRAD: Gaze, divljaju i urlaju na Trgu republike (VIDEO)

0
287

Nasilni demonstranti su u toku šetnje prišli ogradama postavljenim u centru Beograda, a onda ih uništavali, lomili i gazili.

Večerašnji protest “1 od 5 miliona” se po svemu sudeći otrgao kontroli! Naime, nasilnici i fašisti predvođeni Boškom Obradovićem danas su napravili haos na Trgu republike u centru prestonice.

Nasilni demonstranti su u toku šetnje prišli ogradama postavljenim u centru Beograda, a onda ih uništavali, lomili i gazili.

Plan večerašnjeg protesta je bio odlazak na televiziju Pink, ali se on ipak na kraju nije realizovao, već je zaštitna ograda sa trga prebačena ispred ulaza u Stari dvor, odnosno kod Skupštine Srbije.

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković reagovao je večeras na uništavanje tek rekonstruisanog Trga Republike koje su, kako je rekao, “učinili huligani predvođeni Draganom Đilasom”.

– Večeras su sa Đilasom Beograd uništavali Aleksandar Bjelić, bivši gradski menadžer koji odgovara pred Specijalnim sudom za krađu od šest miliona evra zbog krađe na rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra i Branko Miljuš, bivši direktor Đilasove i Miškovićeve firme. Vreme je da država konačno stane na put ovim nasilnicima – zaključio je Markovć.

Pogledajte snimke ispod:

Izvor: Espreso.rs