Home / Showbiz / OVO JE NOVA I NAJPRLJAVIJA PREPISKA JK I VRANJEŠA: J*bi me posle svake utakmice dok se ne upiškim, puni me duboko! Lizaću ti g*zu onako kako voliš

OVO JE NOVA I NAJPRLJAVIJA PREPISKA JK I VRANJEŠA: J*bi me posle svake utakmice dok se ne upiškim, puni me duboko! Lizaću ti g*zu onako kako voliš

Kurir je došao u posed još jedne prepiske između male od skandala i Ognjena Vranješa, u kojoj mu ona otkriva šta najviše voli u seksu s njim

Prašina koja se podigla nakon što se saznalo za navodnu tajnu ljubavnu vezu između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa se još uvek nije spustila.

Pikantni detalji njihovog odnosa i dalje pune novinske stupce, a Kurir je došao u posed još jedne žestoke prepiske između male od velikog skandala i fudbalera Anderlehta.

Iz njihove komunikacije jasno se vidi da su bili uzavreli od strasti, a pop diva, koja je pak oštro demantovala da je bila s Vranješom, nije prezala da mu iznese svoje najintimnije seksualne fantazije.

– Kako si dobar, bebo – započela je Jelena.

Ognjen joj je samouvereno poručio:

– Divljak tvoj.

Pevačica je potom žestoko nastavila udvaranje.

– Kako si seksi. Ja bih se tu*ala posle svake utakmice s tobom dok se ne onesvestimo – otvorena je bila pevačica.

Ali fudbaleru tu nešto nije bilo jasno.

– Posle svake utakmice? Ili svaki dan – interesovao se on.

Kod Jelene pak nije bilo ničeg nejasnog.

– Pa pred utakmicu ne bih mogao zbog karantina – objasnila je pop zvezda.

Ali on je bio uporan.

– Mogao bih pre nego što odem u karantin – insistirao je.

Tada su usledila Jelenina vrela obećanja.

– Lizaću ti guzu i pušiću ga onako kako voliš- rekla je JK.

FOTO: PRINTSCREEN

Vranješu to nije bilo dovoljno, pa je insistirao na pikantnim detaljima i tome šta joj nedostaje u seksu, najverovatnije aludirajući da njegova voljena to nema u braku sa Duškom Tošićem.

– Ja volim kad si dominantan. Kada ne slušaš šta ti govorim. Kada mi podigneš nogice na ramena i je*eš me tako da hoću da se upiškim. I kad osećam kako me puniš spermom duboko. Celu noć. I gledaš me tim plavim očima – detaljna je bila Karleuša.

Krah

Kako se ova komunikacija završila, ne znamo, ali do kraha njihovog odnosa navodno je došlo upravo zbog toga što je Duško Tošić posumnjao u vernost svoje žene i posle Nove godine joj oduzeo telefon u kojem je pronašao škakljive prepiske s mlađim kolegom. Nakon toga je usledio žestoki medijski rat između Jelene i Ognjena u kojem je ona fudbalera predstavila kao svog fana i psihopatu koji je proganja, ali je on potom izneo dokaze da su bili zajedno – prvo zajednički snimak pored Akropolja u Atini, gde ga je ona posetila 2017, a potom i njene gole fotografije i porno-snimke, za koje ona tvrdi da su montirani.

Pokušali smo i tokom jučerašnjeg dana da dobijemo komentar od Vranješa, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

IZDVAJAMO:

Izvor: Kurir.rs

Check Also

KARLEUŠA SE PLAŠILA DA JE VRANJEŠ NE OSTAVI, PA SKOVALA PAKLENI PLAN I OBEĆALA MU! Ostaviću Duška, ali on mora da BUDE KRIV za razvod, zbog suda i svega! Napraviće grešku u koracima, a onda…

Dvogodišnja veza između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa je, po svemu sudeći, bila toliko jaka da je mala od …

Odgovori