Ova biljka me je spasila od raka: Muškarac otkrio neverovatno iskustvo! (RECEPT)

0
87

Osim kada je reč o kancerogenim bolestima, ova biljka korisna je i za jačanje imuniteta.

Ovo je priča o jednom čoveku iz Bugarske koja govori o njegovom životu i borbi sa opakom bolešću. Njegova priča mnogim ljudima je dala nadu, a evo i zašto!

“U 2002. godini lekari su otkrili benigni tumor u mom mozgu. Odmah sam primljen u bolnicu BLD – Sofja na operaciju. Tumor je bio veličine 5,5 cm, ali je operacija bila uspešna. Operisali su me najbolji neurohirurzi u Bugarskoj.

Posle dve godine tumor se ponovo vratio i narastao do gotovo iste veličine. Morao sam na novu operaciju, ovoga puta lasersku, ali nakon operacije leva ruka i noga su mi postale paralizovane. Lekari su ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan.

Onda sam otišao na onkologiju, nakon čega je usledila radioterapija, ali ni to nije pomoglo. Tumor je opet izrastao i nova operacija je bila zakazana. Posle operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo, na moju sreću, upoznao čoveka koji je promenio moj život.

Sarajlija Fahrudin pomogao mnogima: Ovaj lijek je moju suprugu digao iz mrtvih

Crna zova je korisna za imuni sistem i lečenje mnogih bolesti.

Plodovi crne zove su najbolji kada su potpuno zreli, a ako se u masi nađe poneka zelena i nezrela bobica, najbolje je da se ukloni. Plod treba da bude mekan, taman, gotovo crn.

U početku je ukus ovog leka pomalo neprijatan, dok se ne naviknete. Ja sam u početku imao osećaj da ću da povratim prilikom uzimanja ovog leka, ali na kraju sam se navikao na to. Takođe, dok vam se organizam privikava na lek, budite sigurni da u blizini postoji toalet, jer 30 minuta nakon konzumiranja izražena je potreba za odlaskom u toalet.

Uzgred, zdravim ljudima koji žele da ojačaju svoj imuni sistem takođe preporučujem crnu zovu. Crna zova, na primer, pomaže protiv gripa.

Želim svima sreću i zdravlje i najviše od svega želim izlečenje bolesnima!”, zaključio je čovek.

OVO JE NAJZDRAVIJA BILJKA NA SVIJETU: Ima nevjerovatno LJEKOVITU moć za ljudski organizam ako se KONZUMIRA OVAKO!

Izvor: stil.kurir.rs