OSTALA SAM SAMA SA NJEGOVIM SINOM: Mali je dobro znao šta radi! Šokantna ispovest!

0
163

“Jedno je vodilo drugom i seks je bio ludilo”

Deidre Sanders već godinama daje savete čitaocima portala “San” – a ovoga puta za pomoć joj se obratila devojka koja je spavala sa sinom svog šefa, i zbog toga je imala nesagledive posledice.

Ovo je njena priča:

Draga Deidre, moj sponzor, koji mi je ujedno šef, distancirao se od mene nakon što sam mu priznala da sam spavala s njegovim sinom. Sada više ne znam kako da sve vratim na staro. Imam 22 godine i radim za istog čoveka otkad sam završila školu. Kada sam nedavno upala u dugove, on mi je pomogao. Isplatio je moje kreditne kartice i savetovao kako da uštedim. Dok sam se oporavljala od toga što su me opljačkali na ulici, on me izveo na večeru i zabavu kako bi me malo oraspoložio. Kupio mi je i novi telefon.

Otac mi je umro kad sam imala 12. Šef ima 52 godine i nekako se uklopio u tu ulogu. Bilo je super. Ali, onda sam jedne večeri otišla na zabavu, gde sam počela čavrljati s njegovim sinom, koji je dve godine mlađi od mene. Stvarno smo se zbližili i ostali u kontaktu. S vremenom smo postali još prisniji. On jako dobro izgleda. Znala sam da se stvari zagrejavaju kad me jedne večeri pozvao sebi na piće dok su moj šef i njegova žena bili odsutni.

Znala sam da će preduzeti prvi korak čim sam došla. Mislim da bih bila razočarana da nije, premda sam znala kako ima devojku. Kako je veče odmicalo, a mi otvorili drugu bocu vina, on je jeo pored mene i zagrlio me. Zatim me poljubio. Jedno je vodilo drugom i seks je bio ludilo. Prespavala sam kod njega i seksali smo se još, i još. Trudila sam se to sakriti od svoga šefa, ali osećala sam grižnu savesti i na kraju sam mu priznala. Bio je besan. Više ne dobijam novac od njega i udaljio se od mene. Tek sada shvatam koliko mi je zapravo stalo do njega. Želim ga seksualno i verujem da on misli jednako o meni, ali više ne znam šta da preduzmem.

Deidre odgovara:

Seks sa šefovim sinom bio je loš potez, ali ne možeš za to kriviti samo sebe. To je samo izbacilo na površinu činjenicu kako tvoj šef nije tek brižan otac, figura koja tebi treba. Bilo da si je već priznao to ili ne, on se nadao kako će te s vremenom odvući u krevet. Kao otac svom sinu, on je trebalo da bude razočaran jer je mali prevario svoju curu. Istina je da nijedan od tih muškaraca nije slobodan da bi bio s tobom. Možeš probati reći šefu da ti je žao, da je to bila greška te da bi volela kad bi on prihvatio izvinjenje.

Razmisli o tome da potražiš novi posao jer nekako sumnjam da će ovdj stvari ikad više biti kao pre. Koncentriši se i na to da kreneš dalje emocionalno. Pronađi novo društvo koje će ti pomoći da pronađeš nekoga ko je slobodan i ko će želeti da mu budeš devojka.

(Espreso.rs)