ONA JE UMALO RAZVELA ŠABANA ŠAULIĆA: Provokativna Novosađanka slikama RUŠI INSTAGRAM

0
129

Za ovu pjevačicu Teu Tairović svi su čuli kada su počele da kruže glasine da ima aferu sa oženjenim i znatno starijim pjevačem Šabanom Šaulićem. Snimili su zajedno duet i uz pomoć njega vinula se u zvijezde!

Rođena Novosađanka Tea Tairović je prošle godine opasno uzdrmala brak kralja narodne muzike, Šabana Šaulić.

Prema pisanju domaćih medija njegova supruga Gordana Šaulić bila je odlučna više nego ikada pre da stavi tačku na njihov brak jer je sumnjala da mu je mlađa koleginica, sa kojom je snimio duet, navodno i ljub.avnica.

Prašina se ubrzo spustila, ali Tea je nastavila punom parom da šokira javnost, ali ovoga puta atraktivnim stajlinzima koji izazivaju burne reakcije.

Tea je na svom Instagram profilu okačila sliku koja je izazvala brojne komentare zbog golišavog stajlinga. Iako su njeni pratioci navikli da Tea pokazuje malo više kože, na ovaj push-ap grudnjak niko nije ostao ravnodušan.

Simpatije između Tee i Šabana su počele još dok se ona takmičila u Zvezdama Granda, a on bio u žiriju takmičenja. I tada je atraktivnim izgledom privlačila pažnju publike i medija, a čini se da u posljednje vrijeme trudi da bude još provokativnija.

View this post on Instagram

🔊🔊🔊 #teatairovic

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on

View this post on Instagram

#hola 🖑 dosla sam da vas nerviram 🤗❤

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on