Bosna i HercegovinaVijesti

Očitao pravu lekciju svima koji mrze BiH: Status Mostarca Miše širi se društvenim mrežama poput virusa!

Hrvatska je u finalu Mundijala nakon senzacionalne pobjede nad Engleskom. Trijumf naših susjeda proslavljen je i u brojnim bh. gradovima. U Mostaru je zabilježeno i to da je dijete uzvikivalno sramotnu parolu o Srebrenici, dok je po običaju u Širokom Brijegu vrijeđana domovina u kojoj žive.

Sve je pak oduševio status Miše iz Mostara, koji mnogima može služiti kao primjer. Mi vam taj status prenosimo u cijelosti, bez ikakvih ispravki:

Jutro raja. Sta reci nakon velicanstvene pobjede? Nakon prespavane noci? Tuzan sam kad vidim kolliko mrznje se izlilo. Onom smetaju ljiljani, onaj balavac se dere noz zica srebrenica, rulje urlaju jebem te bosno…

Majko mila pa gdje je ta ljubav? Ako ništa onda prema domovini. Pa zar nije ljepše pjevati VOLIM TE HRAVATSKA. nego JE*EM TE BOSNO. Pa je li to kršćanski? Kakvi ste vi vjernici? Kakvu sliku saljete o katolicima? Predstavljate li vi Isusa i crkvu ili sotonu? Slusate li propovjed u crkvu kad se zavalite u klupe? U kakvog Boga vjerujete?

Pa znaš li ti, jadan ne bio, da ima negdje Hrvata koji su okrušeni tim bosancima, balijama i turcima kako ih nazivaš, i da izazivaš bijes kod njih i da stavljaš u opasnost svoje hrvate. Ako se netko napije i pogleda tvoje psovanje i uzme pušku i ubije hrvate, ti su saučesnik. Lako je urlati kad si u većini. Kad oko tebe nema za lijeka ni srbina ni bošnjaka.

Ajde mudonja sa mnom pokazat ću ti mjesta na istošnoj strani Mostara ili u Sarajevu gdje to možeš pjevati. Ili otidji u Banja luku pa pjevaj SRBE NA VRBE. Nećeš. Na takvim mjestima si manji od makova zrna. Ako ikad odeš na takva mjesta. Pitaj onu časnu sestru u Fojnici kako se provela sinoć kad su joj sve zivo psovali. To ide na tvoj račun idiote.

To je reakcija na tvoju akciju! A ovaj mali sto se dere “Nož žica Srebrenica” kladim se da ide na vjeronauku u crkvu i u školi. Znači ima 4 časa vjeronauka. Pa šta mu prićaju ti vjeroućitelji i svećenici? O cemu ih uče? Ja sam prije rata išao u crkvu i na vjeronauk. Mene su moji svećenici ucili da poštujem i volim druge i drugačije. Imali smo lekcije i o islamu. Nema ljepše knjige od Kurana ni čistije vjere od islama.

To su nas učili. Ako ne želiš s nekim zajedno ziviti onda pusti nas na miru sto zelimo i MORAMO! Ja moram danas sresti bošnjake jer su mi susjedi. Ima hrvata koji ce danas umirati od sramote ali i od STRAHA jer moraju proći pored 10 bošnjačkih kuca da bi došli u pekaru da kupe kruh svagdasnji kod bošnjaka. Pa poslije u trgovinu kod bošnjaka po mlijeko jer mu dijete mora jesti. Dijete koje je jedino hrvatsko dijete u razredu punom bošnjaka. Zapitas li se ikad katoliče i vjerniče sto siješ mržnju kako je toj obitelji? Imas li ti obitelj ili djecu ili roditelje i kako bi se osjećao u toj situaciji?

Izvor: bhdijaspora.net

Pokaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Close