MRŠAVITE ZDRAVO: Jedite ovo za doručak i smršaćete čak 13 kilograma

0
54

Za svaku osobu postoje različiti procesi i planovi mršavljenja, ali stručnjaci ističu da ovaj trik za doručak topi salo baš kod svake osobe, piše Lepa & srećna.

Nikako nemojte da preskačete doručak, ako želite da skinete višak kilograma. Istraživanja pokazuju da većina ljudi može lako da skine 13 kg ako izabere pravu vrstu hrane za doručak.

Stručnjaci ističu da vaš doručak treba da bude bogat proteinima (sir, jaja, jogurt, orašasti plodovi) i vlaknima (ovsene pahuljice, hleb od celog zrna pšenice, žitarice). Ovakav doručak daće vam energiju, a ubrzaće metabolizam.

Savjetuje se da za doručak unesete maksimalno 250 do 300 kalorija, a najbolji trik za mršavljenje je da prvo doručkujete, a zatim vježbate. Na ovaj način sačuvaćete u tjelu samo važne materije iz doručka, a sagorećete ugljene hidrate.

Kao odličan doručak za skidanje kilograma preporučuju se jaja, najbolje kuhana, i ovsena kaša. Nećete pogrešiti ako u kašu dodate bananu koja je prava energetska bombam i malo orašastih plodova.

Rezultati neće biti vidljivi ukoliko ne vježbate i ako u toku dana ne pazite na količinu hrane i izbor namjernica koje jedete.