Bosna i HercegovinaCrna HronikaVijesti

Misteriozni nestanak Omera Čelikovića: Sa srbijanskog broja stigla poruka da je poginuo

Očajna porodica od jučer traži Omera Čelikovića (57) iz Tinje kod Srebrenika. O njegovom nestanku porodica je obavijestila policiju u Srbiji, gdje sumnjaju da je posljednji put viđen, ali i BiH gdje povremeno boravi.

Omerov brat Rizah Čeliković kroz suze nam je ispričao šta se dogodilo od jučer ujutro.

– Omer je jučer u pola šest ujutro na Facebooku objavio fotografiju iz restorana Pavković, koji se nalazi u mjestu Krnjevo, na autoputu Beograd – Niš. Od tada niko o njemu ništa ne zna. Međutim, njegova supruga, jučer oko 10 sati dobila je poruku sa srbijanskog broja u kojoj piše da je Omer poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj – kaže Rizah Čeliković.

Porodica je zbunjena kontradiktornim informacijama o Omerovom kretanju i informacijama o smrti. Inače, živio je u Švicarskoj i Tinji kod Srebrenika, gdje je često dolazio jer je bio u penziji.

– Ako je on u pola šest bio u Krnjevu, nema nikakve šanse da je za samo nekoliko sati mogao već biti u Bugarskoj. Barem se nadamo da je tako. Zvali smo srbijanski broj s kojeg je došla poruka mnogo puta, ali uvijek je nedostupan. Omer je imao tri broja telefona, na sve smo ga kontaktirali i oni su također nedostupni – kaže Rizah.

Kada je nestao Omer je vozio crni masserati registarskih oznaka A58-T-449. Ukoliko neko ima bilo kakve informacije, može kontaktirati Rizaha Čelikovića na broj mobitela 062/689-247.

Izvor:faktor.ba

Tagovi
Pokaži više

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Close