MILIJANA SE BAVILA PROSTITUCIJOM? Milojko Božić raskrinkao mladu dragu usred vile!? SVI SU ZINULI! ŠOK!

0
300

Milijana Bogdanović, prema rečima njenog 53 godie starijeg verenika, morala je da se bavi prostitucijom zbog loše finansijske situacije. Usred vile “Parova”, bivši harmonikaš ju je “otkucao”, a ona je na to skočila kao oparena!

“Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla… Morala je da se je*e za novac”, preneo je Alo njegove reči, nakon kojih je Milijana skočila pa burno odreagovala: “Šta to pričaš? Ti nisi normalan! Počeću da te mrzim!” vikala je na njega.

Haos je zapravo nastao onda kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana, pa se javno odrekla ćerke i naglasila da više neće da je podržava.

“Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj. Kupovali smo joj patike od 24. 000 dinara. Uvek je imala velike prohteve, ucenjivala nas”, u dahu je ispričala majka lepotice iz Pilatovića, a zatim dodala da je njena ćerka luda ako misli da Milojko ima novca:

“On je, bre, sve ostavio deci, nema ništa! Devojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede!”

Sve ovo potvrdila je Milijanina tetka Svetlana, koja je ušla u “Parove” na roditeljski sastanak ne bi li raskrinkala sestričinu.

“Ceo život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom!”

Svetlana se potom obratila budućem zetu, koga je nazvala bolesnikom:

“Milojko, nesrećniće, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne se*i da je voliš, koristiš je zbog popularnosti”, oštra je bila ona.

“Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest”, dodala je Svetlana na šta je Bogdanovićeva potrvrdno klimnula glavom i pravdala se.

“To nije bila veza, već kombinacija.”

Za sve što čini, pak, Milijana je okrivila oca.

“Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam”, rekla je Milijana.

Izvor: Kurir.rs

NE PROPUSTITE: