SvijetVijesti

KIMOVA DRŽAVNA TELEVIZIJA POKAZALA DOSAD NEVIĐEN DETALJ: Zbunjeni Trump se pogubio pri rukovanju s generalom, nastala je konfuzija (VIDEO)

Sjevernokorejska državna televizija u četvrtak je emitirala 42 minute dugačku televizijsku emisiju o singapurskom summitu sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una i američkog predsjednika Donalda Trumpa u kojoj se može vidjeti da se Trump zbunio prilikom rukovanja s jednim sjevernokorejskim generalom, piše ABC News.

Naime, Trump je prilikom upoznavanja sjevernokorejske delegacije generalu pružio ruku kako bi se s njime rukovao. General, međutim, Trumpu nije pružio ruku već mu je salutirao. Vidjevši da mu general salutira, Trump je brže bolje podignuo ruku i salutirao generalu. Sjevernokorejski general je u tom trenutku Trump pružio ruku kako bi se rukovali. Kada je Trump završio sa salutiranjem, američki predsjednik i sjevernokorejski general su se najzad rukovali.

Osim nespretnog rukovanja Trumpa i sjevernokorejskog generala, u specijalnoj emisiji moglo se vidjeti što je Kim Jong-un radio tijekom putovanja na summit u Singapur. Gledatelji su tako mogli vidjeti kako je Kim zrakoplovom avioprijevoznika Air China stigao u Singapur, kako je uživao u svojoj sobi u hotelu St. Regis Singapore i kako je, noć prije sastanka s Trumpom, obišao grad.

Trump se u emisiji prvi puta pojavljuje u 20. minuti, a u prijenosu je posebno istaknuto rukovanje Trumpa i Kima u hotelu Capella na otoku Sentosa. Sjevernokorejski gledatelji također su mogli vidjeti kako Trump i Kim potpisuju sporazum o postepenoj denuklearizaciji Sjeverne Koreje i obustave američkih vojnih vježbi u Južnoj Koreji.

Kim je u televizijskoj emisiji prikazan kao pristojan, samopouzdan i nasmijan svjetski vođa koji u potpunosti vlada situacijom u kojoj se nalazi.

(Izvor:slobodna-bosna.ba)

Pokaži više

Povezani članci

Odgovori

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Close