JEDAN MATOR DRUGI MLAD: Ispovest devojke koja je imala trojku sa profesorom i momkom

0
32

Na popularnom sajtu Redit jedna devojka je odlučila da olakša dušu i ispriča kako je imala se*sualne odnose sa svojim profesorom prava, a detalje ovog nezaboravnog iskustva nije krila.

Korisnici sajta su ošto osudili ispovest mlade studentkinje a kako nije otkriven ni njen ni identitet profesora, oni su nastavili da vešto skrivaju svoju aferu.

“Smuvala sam se sa mojim profesorom prava. Imala sam 29, on 45 godina. Bio je ćelav i neugledan, ali sam imala neki osećaj za njega. Imala sam veće znanje od prosečnih studenata i uvek smo na predavanjima razmenjivala mišljenja, samo nas dvoje.

Nakon što se jedno predavanje završilo, oboje smo otišli, odvojeno, na jedan događaj. Bar je bio “otvoren” tako da smo mnogo popili. Razmenili smo brojeve telefona pod izgovorom da je vezano za taj događaj na kom smo bili. Sledećeg dana mi je poslao SMS poruku kako mu je neprijatno i da je možda izgovorio stvari koje nije trebao. Ja sam mu odgovorila da nije rekao ništa neprijatno i da se nisam ni za šta uvredila. “Da li ste sigurni? Nejasno se sećam da sam rekao da bih spavao s Vama”, napisao mi je.

Uzvratila sam mu da nije i da to mora da je u njegovoj glavi. Pitao me je da li je to i u mojoj glavi. Bukvalno sam umirala u tom momentu, ali sam pomislila, ma, nek ide dođavola.

Ušli smo u vezu koja je trajala nekoliko meseci, i koja je sadržala mnogo seksa, bezobraznih poruka, žestokog odnosa u kolima. Nikada nismo bili zajedno u javnosti. Kada smo razmenjivali fantazije, spomenula sam mu da bih volela da imam odnose sa dva muškarca. On se mnogo napalio i ohrabriovao me je da to i uradimo. I uradili smo.

Našla sam momka preko interneta, koji je totalno bio moj tip. Ispunila sam svoju fantaziju i bila sam u centru pažnje. Profesor je bio mator ali iskusan i znao je da me zadovolji. Ipak, mladi momak je bio lepe kože i mirišljav, što mi je takođe prijalo nakon iskustva sa matorcem. Doveli su me do ludila tu noć! Ispunili su svaku moju želju i na kraju obojica sv*šili.

Naravno, kasnije sam raskinula sa profesorom jer je bio srećno oženjen i još uvek je živeo sa svojom ženom. Lažov. Sa momkom sam se povremeno viđala.”, glasi ispovest ove devojke.

Izvor: Kurir.rs