Home / Ispovijesti / ISPOVEST: Maćehina kćerka mi je došla na vrata u 02:00h i tražila da je…!

ISPOVEST: Maćehina kćerka mi je došla na vrata u 02:00h i tražila da je…!

Zovem se Jovan i imam 26 godina. Moja maćeha ima kćerku, Janu, 19 godina. Jednu noć u mom stanu, tačnije jedno jutro, začulo se zvono. Bila je to ona.

Ćao, Jano, izvoli. Da li mogu ući? Naravno rekao sam. Ušla je guzata Jana, a meni je kita već radila.

Imam jedan problem. Ne mogu ti odmah reći, malo me stid. Reci slobodno, šta god je u pitanju. Ma da, kad sam već došla. Moj dečko me ne može zadovoljiti nikad. Jel ti to dovoljno.

NE PROPUSTITE:

Bacio sam pogled na sat i navalio. Počeo sam je ljubiti, a rukom sam joj otkopčavao pantalone i dirao vlažnu mačkicu. Već se napalila. Bila je tako slatka. Onda je ona ustala i počela da mi puši. Nabijao sam joj ga do grla. Stavio sam joj ga ubrzo u usku mačkicu. Ulazio sam teško na početku, ona je stenjala kao da je 25 centi u pitanju.

Dok sam je tucao desnom rukom sam joj se igrao sa sisom. Onda sam je okrenuo i sjela mi je na kitu. Nabijao sam je bez milosti, stenjala je i dalje. Nije se navikla na moju batinu. Palilo me što je često kako je skakala na njega gore dole, namještala kosu. Mmm, svršit ću. Isprskao sam je po licu i sisama.

Sjedili smo dugo i pričali o tome. Nismo se kajali. Onda je ona pitala da li sutra može doći s najboljom drugaricom. Naravno, zašto ne. Sutradan je došla s drugaricom. Ljudi moja, kakva je to riba. Top model. Ima dupe da je trojica lupe. Počeli smo se skidati i dirati, a onda sam je uhvatio za… Nastavak pronađite u kategoriji ispovesti…

IZDVAJAMO:

JEZIVA ISPOVEST PROSTITUTKE IZ NOVOG SADA Ređali su se na meni, a onda je jedan uzeo flašu… Moji misle da radim u butiku!

Check Also

ISPOVEST: Imao sam S*KS SA RAZREDNOM na ekskurziji: Kad mi je rekla da je…

Širom interneta kruže brojne ispovesti anonimnih korisnika društvenih mreža o raznim sekusalnim iskustvima, a jedna …

Odgovori