Home / Ispovijesti / ISPOVEST: Imao sam S*KS SA RAZREDNOM na ekskurziji: Kad mi je rekla da je…

ISPOVEST: Imao sam S*KS SA RAZREDNOM na ekskurziji: Kad mi je rekla da je…

Širom interneta kruže brojne ispovesti anonimnih korisnika društvenih mreža o raznim sekusalnim iskustvima, a jedna od njih, objavljena na Fejsbuk stranici “Što mi se danas dogodilo”, govori o učeniku koji je imao intimne odnose sa svojom razrednom na ekskurziji, što se ispostavilo kao vrlo loš potez kada mu je saopštila da je trudna.

“Na maturskoj ekskurziji sam spavao sa mojom razrednom koja ima preko 40 godina i na moju nesreću ostala je trudna. Ona je udata, ali nema dece, verovatno je muž ‘nesposoban’ i odlučila je da rodi.

NE PROPUSTITE:

Međutim ja sam tražio od nje da abortira jer ne želim da sa samo 18 godina postanem otac. Nebitno što to osim nje i mene niko ne bi znao, jednostavno ne želim. Pogotovo me brine budućnost, šta ako nekada bude moralo da se razazna ko mu je pravi otac, ma ima milion stvari koje me brinu.

Međutim ona je uporno odbijala da abortira, čak me provocirala i govorila da će detetu dati moje ime Ivan, odnoso ako bude žensko Ivana. Zbog toga sam joj dao rok od jedne sedmice da abortira, da očisi tu bebu inače ću javno reći da sam ja otac i kada se rodi tražiti DNK analizu.

Kada sam joj to rekao skamenila se i obećala da će abortirati. Na kraju sam dobro prošao, a ovo šta sam joj pretio – naravno da sam blefirao, gde bi to javno rekao – pa nisam lud. ali nije imala prostora da rizikuje, NA SREĆU. Bogu hvala i dalje sam momak 100% i neću postati tata… uh, bilo je blizu.”

BONUS ISPOVEST:

Check Also

ISPOVEST MLADE NOVINARKE: Zadatak me je toliko uzbudio da sam zamolila kolegu da me…

Radila sam u redakciji jednog informativno-zabavnog sajta, i jedan zadatak koji mi je bio odvratan …

Odgovori