HARIS VRŠI PRITISAK NA RADU: Pjevačica na mukama, vode ozbiljne razgovore!

0
68

Rada Manojlović je posljednjih dana na velikim mukama koje joj zadaje dečko Haris Berković.

Pobjednik muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” pritiska pjevačicu da se što prije iz Beograda preseli u Bosnu i Hercegovinu u njegov rodni Gradačac.

On, prema riječima Berkovićevog bliskog prijatelja, želi da tamo otpočnu zajednički život.

– Njih dvoje se i dalje ludo vole, iako neki ljudi iz njihovog okruženja na sve načine pokušavaju da ih razdvoje. Istina je i to da imaju trzavice u vezi, ali generalno odlično funkcionišu kada su zajedno. I jedno i drugo previše rade, pa im posao nekad predstavlja teret jer ne mogu nigdje da otputuju zajedno zbog toga što do kraja sezone imaju zakazane nastupe. Doduše, Rada više. Haris je sretan zbog toga i podržava je, ali u posljednje vrijeme insistira na tome da se presele u Bosnu, jer bi tamo imali više mira – kaže sagovornik za Kurir i dodaje da Manojlovićeva ipak nije spremna na taj korak.

– Nedavno su ozbiljno porazgovarali i Haris joj je saopštio da je za njihovu vezu najbolje da žive u njegovom rodnom mjestu. Međutim, ona je veoma vezana za Beograd i ne želi da se seli iz stana na Zvezdari, pa se oko toga prepiru. Ostalo je na tome da prođe zima, pa na proljeće da odluče da li će kupiti nekretninu najprije u Srbiji ili u Bosni – završava Harisov prijatelj.

Izvor: expresstabloid.ba