GOLOG*ZU JE IZBACILI NAPOLJE: Preljuba vijeka i nikad žešći skandal!

0
58

Ovih dana u Zadruzi svjedoci smo brojnih ljubavnih skandala. Dragana Mitar je na oči cijele nacije i svog supruga priznala da je dok je bila u braku, bila i u vezi sa Pavlom Jovanovićem, koji je takođe u Zadruzi, a da stvar bude još pikantnija spekulisalo se da ona ima još jednog ljubavnika.

Takođe su je povezivali i sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je takođe trenutno u Zadruzi. Imamo i Anu i David koji su započeli vezu, a svima je poznato da David nije raskonuo sa svojom djevojkom Aleksandrom Subotić koja je nedavno diskvalifikovana.

Mogli bismo o ovim aferama još dugo, ali danas će biti riječi o jednoj drugoj davno zaboravljenoj. Naime, pjevačica Suzana Perović koju svi sada znamo kao odmjerenu i smjernu, u sumnjivim je odnosima sa Mikijem Đuričićem i svi već vide da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Ipak, Suzani nije prvi put da je zvijezda jednog skandala. Ona je vezu sa svojim sadašnjim suprugom Vladimirom Perovićem, započela kao njegova ljubavnica. On je prije nje bio u braku sa pjevačicom Lepom Lukić.

Ona je javno progovorila o tome kako ih je uhvatila na djelu.

-Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pjevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako golog*zu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje- ispričala je Lepa sve o ovom bolnom događaju.

Suzana je sada u nedozvoljenim odnosima sa Mikijem, a njen suprug se zbog toga oglašavao par puta i čini se da je pitanje njihovog braka gotova stvar?

Izvor: Alo.rs