BILA JE U ZVEZDAMA GRANDA PA SE ODREKLA PREZIMENA! Zinućete kada budete videli čime SADA MAMI POGLEDE! Često je menjala izgled, ali sada je SRUŠILA SVE GRANICE! (FOTO)

0
81

Zvezdana Stevanović privukla je ogromnu pažnju publike u “Zvezdama Granda” pre svega stalno menjajući stil i izgled, s namerom da ne dosadi publici. Početkom protekle godine, međutim, priznala je da se “odrekla” svog prezimena, jer ne postoji domaća zvezda koja nosi ime poput njenog.

“Ne sviđa mi se moje prezime. Tata će me ubiti, ako ovo gleda”, izjavila je ona Grand onlajnu, a zatim se uozbiljila pa dodala: ‘U Grandu, ali i uopšte na našoj sceni, nema nijedna pevačica koja se zove Zvezdana. Ja sam jedina, tako da nema potrebe za prezimenom. Iskreno, dovoljno je Zvezdana”, zaključila je ona.

Danas, ofarbana je u neon zelenu boju, prestala je da liči na Lejdi Gagu ali svakako “vuče” na Niki Minaž, koja se na Instagramu takođe predstavlja kao Barbika.

Loading..

Na svakom koraku mami poglede urbanim stajlingom i neobičnom bojom kose.

Jednom prilikom, priznala je i da joj ne bi bio problem da se fotografiše gola, ali samo u slučaju da se sve odradi profesionalno i na kraju lepo upakuje.

View this post on Instagram

👻 #zvezdana #pinkhair #fashionnova #manieredevoir

A post shared by ZVEZDANA (@zvezdanabarbie) on

Izvor: Kurir.rs